6 Ağustos 2012 Pazartesi

ReleaseD3D Hack


ReleaseD3D Hack

DLL Download : http://adf.ly/4CPSK
Injector Download : http://adf.ly/46xO8


Arkadaşlar hack update edilmiş ve Win7/64 ve WinXP/32 de denenmiştir.

Bazen gecikmeler olabiliyor idare edin. Hileyi kullanan arkadaşlar aldıkları sonuçları paylaşırsa sevinirim.

Yorum yazarken isim ya da nickname yazınız Sorun yaşayan arkadaşlar işletim sistemlerini ve aldıkları hatayı açık olarak yazablirse yardımcı olmaya çalışırım.

Nerecoil-Nospread ve Aimbot çalışmalarım devam ediyor. 

D3D hack bazı bilgisayarlarda atabiliyor. Bunun nedeni hilenin fixlenmiş olması değildir. Hile fixlendiğinde kendiliğinden sizi uyaracaktır zaten. Hile çoğu bilgisayarda sorunsuz çalışmaktadır. 

Ortaya çıkan sorunlar ise genelde o bilgisayarın konfigürasyonu ile ilgilidir. Bilgisayardaki DirectX sürümü, NetFrameWork sürümü, ekran kartı sürücüsü, işletim sistemi güncellemeleri gibi daha bir sürü etmen hilenin çalışmasında etkilidir. Elimden geldiğince her bilgisayar konfigürasyonuna uygun hale getirmeye çalışıyorum. 

D3D hacklerin doğası itibariyle, oyundan atmama garantisi verilemez. Benim hilem kesinlikle atmaz diyen kişiler ya bilgisiz ya da yalan söylüyorlardır. Bilgisayar konfigürasyonuna uyumlu hileler ise, çok nadir atarlar.(Belki bir kaç saatte bir)

Ben elimden geldiğince hataları sıfıra yaklaştırmaya çalışacağım. Yorumlar saygı çerçevesinde olursa sevinirim. İşimden ve sosyal hayatımdan fırsat bulmaya çalışıyorum.

Hilelerimde  kesinlikle kötü amaçlı kod yoktur. 

Saygılarımla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder